مشکل ایران و آژانس همیشه سیاسی بوده است؛

شوهانی: پرونده ایران با توجه به گزارش آمانو بسته می‌شود/ گزارش مثبت بود

|
۱۳۹۴/۰۹/۱۵
|
۰۹:۰۵:۳۴
| کد خبر: ۳۴۶۴۵۵
شوهانی: پرونده ایران با توجه به گزارش آمانو بسته می‌شود/ گزارش مثبت بود
نماینده مردم ایلام گفت: با این گزارش اخیر که آژانس ارائه داد همه متوجه شدند که ایران انحرافی نداشته و مسئله بر طبق قاعده تعیین شده حل می شود.

احمد شوهانی نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا درباره گزارش اخیر آژانس گفت: هیچ گاه مشکل ایران با آژانس  فنی و مهندسی نبوده از قبل هم درگیری ما سیاسی بوده و ایران نهایت همکاری با این نهاد انجام می داد و مشکلی که ما با غرب داشتیم سیاسی بود.

نماینده مردم ایلام اضافه کرد: در حال حاضر مسائل سیاسی حل شد و توافقات حول برجام انجام شد قابل پیش بینی بود که آژانس گزارش مثبت تری را ارائه کند و با این گزارش اخیر که آژانس ارائه داد همه متوجه شدند که ایران انحرافی نداشته و مسئله بر طبق قاعده تعیین شده حل می شود.

این نماینده مجلس درباره احتمال به جریان افتادن پرونده PMD در سال های  آینده و این که این پرونده اگر به جریان بیفتد برای ایران مشکل ایجاد می شود گفت: پرونده بسته می شود اما این که در سال‌های آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد و این که آژانس چه کند را کسی نمی تواند پیش بینی کند.

شوهانی در پایان با بیان اینکه "در این مرحله پرونده ایران بسته می شود" خاطرنشان کرد: با این گزارش و توافقات سیاسی گذشته در حال حاضر قضیه PMD بسته می شود. البته اگر در سال های آینده آژانس اختلافی را ایجاد کند این مسائل توسط کمیته رفع اختلاف و مجاری قانونی پیگیری خواهد شد.

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
پرونده ویژه
جوان سال
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته