سایر زبان ها

صفحه نخست

فیلم

عکس

ورزشی

اجتماعی

باشگاه جوانی

سیاسی و بین الملل

فرهنگ و هنر

اقتصادی

هوش مصنوعی، علم و فناوری

استان ها

رسانه ها

بازار

صفحات داخلی

اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی آیفون زمان‌دار شد

۱۴۰۵/۰۶/۲۲ - ۲۰:۰۰:۰۳
کد خبر: ۲۳۸۸۷۳۵
برنا – گروه علمی و فناوری: اپل در iOS ۲۷ امکان تعیین مدت دلخواه برای اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی در Find My را اضافه کرده است؛ کاربران اکنون می‌توانند موقعیت خود را از ۱۵ دقیقه تا ۳۰ روز به اشتراک بگذارند و حتی آن را به‌طور موقت از افراد مشخصی مخفی کنند.

اپل در نسخه جدید سیستم‌عامل آیفون امکان اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی را برای بازه‌های زمانی قابل تنظیم فراهم کرده است؛ قابلیتی که به کاربران اجازه می‌دهد موقعیت خود را برای مدت مشخصی از چند دقیقه تا چند روز با دیگران به اشتراک بگذارند و پس از پایان زمان تعیین‌شده دسترسی به موقعیت آنها به‌صورت خودکار متوقف شود.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری برنا به نقل از انگجت، در iOS ۲۷ اپل علاوه بر مجموعه‌ای از تغییرات و قابلیت‌های جدید در بخش‌هایی مانند Apple Intelligence، سیری، ایمنی کودکان، دسترس‌پذیری و Maps، امکانات جدیدی را نیز به اپلیکیشن Find My اضافه کرده است. یکی از این تغییرات انعطاف‌پذیری بیشتر در تعیین مدت زمان اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی است.

پیش از این کاربران می‌توانستند موقعیت مکانی خود را از طریق Find My برای مدت یک ساعت تا پایان روز یا به‌صورت نامحدود با فرد دیگری به اشتراک بگذارند. اکنون گزینه جدیدی به نام Custom امکان تعیین بازه زمانی دلخواه را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

امکان تعیین زمان دلخواه برای اشتراک‌گذاری موقعیت

با انتخاب گزینه Custom، کاربر می‌تواند مدت زمان اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی را بر اساس روز، ساعت و دقیقه مشخص کند. بازه زمانی قابل انتخاب از یک تا ۳۰ روز، یک تا ۲۳ ساعت و یک تا ۵۹ دقیقه است.

حداقل زمان برای اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی ۱۵ دقیقه تعیین شده است؛ بنابراین کاربر می‌تواند بازه‌های زمانی مختلفی را به‌صورت ترکیبی انتخاب کند. برای مثال امکان تعیین یک ساعت و ۳۰ دقیقه یا حتی یک روز، سه ساعت و پنج دقیقه وجود دارد.

همچنین کاربر می‌تواند به جای محاسبه مدت زمان، تاریخ و ساعت مشخصی را به‌عنوان زمان پایان اشتراک‌گذاری تعیین کند. پس از رسیدن به زمان پایان فردی که موقعیت مکانی با او به اشتراک گذاشته شده است، دیگر امکان مشاهده موقعیت کاربر را نخواهد داشت.

این قابلیت می‌تواند برای موقعیت‌هایی مانند سفر، قرار ملاقات یا فعالیت‌های روزانه مفید باشد؛ برای مثال فردی که همراه دوستان خود به سفر رفته است می‌تواند موقعیت خود را تنها برای مدت سفر با آنها به اشتراک بگذارد و پس از پایان سفر، اشتراک‌گذاری به‌صورت خودکار متوقف شود.

همچنین در شرایطی مانند قرار ملاقات، کاربر می‌تواند برای مدت کوتاهی موقعیت خود را با یکی از اعضای خانواده یا دوستان به اشتراک بگذارد تا در صورت بروز مشکل فرد مورد اعتماد از موقعیت او اطلاع داشته باشد.

امکان مخفی‌کردن موقت موقعیت مکانی

یکی دیگر از تغییرات Find My در iOS ۲۷ امکان مخفی‌کردن موقت موقعیت مکانی از افرادی است که کاربر موقعیت خود را به‌صورت دائمی با آنها به اشتراک گذاشته است.

در صورتی که کاربر به‌طور دائمی موقعیت مکانی خود را با فردی به اشتراک گذاشته باشد می‌تواند با انتخاب گزینه Hide Location، اشتراک‌گذاری موقعیت را برای مدتی متوقف کند، بدون اینکه لازم باشد فرد موردنظر را به‌طور کامل از فهرست اشتراک‌گذاری حذف کند.

برای نمونه ممکن است فردی بخواهد پیش از ورود به یک فروشگاه، شیرینی‌فروشی یا گل‌فروشی موقعیت خود را مخفی کند تا برنامه‌اش برای خرید هدیه یا سورپرایز لو نرود. همین قابلیت می‌تواند برای برنامه‌ریزی یک مهمانی غافلگیرکننده یا دیدار غیرمنتظره با یکی از دوستان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

در زمان فعال‌بودن این حالت فردی که پیش‌تر موقعیت کاربر را مشاهده می‌کرد در صورت بررسی Find My متوجه می‌شود که موقعیت مکانی او در دسترس نیست اما لازم نیست اشتراک‌گذاری به‌طور کامل حذف و بعدا دوباره فعال شود.

قابلیت‌های جدید Find My در نسخه آزمایشی iOS ۲۷

این امکانات در نسخه iOS ۲۷ ارائه شده‌اند و کاربرانی که نسخه عمومی آزمایشی این سیستم‌عامل را نصب کرده‌اند نیز می‌توانند آنها را امتحان کنند.

با این حال از آنجا که نسخه‌های بتا همچنان در مرحله آزمایش قرار دارند، احتمال وجود باگ، ناپایداری یا عملکرد ناقص برخی قابلیت‌ها وجود دارد، بنابراین پیش از نصب نسخه آزمایشی iOS ۲۷، توصیه می‌شود از اطلاعات آیفون نسخه پشتیبان تهیه شود.

تغییرات جدید Find My به کاربران امکان می‌دهد کنترل دقیق‌تری بر زمان و نحوه اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی خود داشته باشند؛ به‌ویژه در شرایطی که اشتراک‌گذاری دائمی موقعیت ضروری نیست و کاربر می‌خواهد پس از مدت مشخصی این دسترسی به‌صورت خودکار پایان یابد.

انتهای پیام/

نظر شما