![تکذیب ادعای تغییر مدیرکل بانک مرکزی تکذیب ادعای تغییر مدیرکل بانک مرکزی](/files/fa/news/1403/11/23/12843268_223.jpg)
به گزارش برنا؛ نشست خبری حسن نوری، معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور در که امروز 18 آذر به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
کاهش تماسها با اورژانس در زمینه کرونا
نوری در ابتدای این نشست درباره کم و کیف خدمات رسانی اورژانس در پاندمی کرونا به خبرنگار برنا گفت: با توجه به تصمیمات و اعمال محدودیتها با کاهش قابل توجه میزان ابتلا به بیماری کرونا مواجه هستیم. این روزها میزان عملیات اورژانس برای بیماران کرونای نیز کاهش یافته است.
مردم باید رعایت پروتکلهای بهداشتی را ادامه دهند
او افزود: امید است با تدابیر و همکاری مردم این روند کاهشی ادامه داشته باشد. مردم باید با رعایت پروتکل های بهداشتی در مدیریت پاندمی کرونا کمک کننده باشند. حتی با کاهش محدودیتها و بیماری مردم نباید نسبت به رعایتها بیرغبت شوند.
نوری درباره طرح شهید سلیمانی به خبرنگار برنا گفت: تمامی بخشها به کمک آمدهاند و در این طرح بیماران وارد قرنطینه میشوند. هم اکنون بخشی از جامعه امکان قرنطینه در منزل و محل مناسب را دارند یا درمان کوتاه مدت را دریافت کرده اند اما بخشی از جامعه این شرایط را ندارند و اگر بخواهند وارد خانواده شوند خانواده و جامعه را درگیر میکنند.
کم وکیف خدمات رسانی های در طرح شهید سلیمانی
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: طرح شهید سلیمای برای افرادی است که توانایی بستری در خانه ندارند، مناسب است. این بیماران وارد بخشهای قرنطینه شده و در واحدهای قرنطینه هم بیماری این افراد چک میشود.
نوری افزود: برخی از افراد به بخشیهای درمان سرپایی رفته و در صورت نیاز میتوانند وارد قرنطینه شوند و برخی از افراد نیز میتوانند با 115 تماس گرفته و وارد مرحله قرنطینه شوند.
به گفته او هریک از این راهها برای انتقال افراد به واحدهای قرنطینه است. در قرنطینه خدمات هتلینگ انجام میشود. اگر فردی در قرنطینه دچار بیماری شوند در اسرع وقت به مراکز درمانی منتقل میشود. برای مثال ممکن است فرد سالم دچار سکته شود در این شرایط امکان انتقال فرد به مراکز درمانی و بیمارستان های معین کرونا وجود دارد. تمامی واحد ها به دنبال مدیریت مناسب این مقوله هستند.
مشکلی در خدمات رسانی به مناطق سیل زده نداریم
او در خصوص سیل اخیر که در جنوب کشور رخ داده است، گفت: تا کنون مشکلی در خدمات رسانی به مصدومان و بیماران نداشتیم. با توجه به تجربه سال قبل تمامی امکانات فراهم است. در صورت تشدید بارندگی نیز برنامه ریزی و آمادگی های لازم برای مهار این مقوله وجود دارد.
طرح شهید سلیمانی در مراکز استانها راه اندازی شده است
نوری درباره روند فعالیت طرح شهید سلیمانی در مراکز استانها گفت: هم اکنون این طرح در مراکز استان ها راه اندازی شده است. ممکن است در یک شهر سیستم قرنطینه وجود داشته باشد اما در برخی از شهر ها با تاخیر اجرایی میشود. در صورت ورود به فاز جدید اجاز نمیدهیم پیک سال گذشته کرونا را دوباره تجربه کنیم.
ارائه خدمات در طرح شهید سلیمانی رایگان است
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: در اجرای طرح شهید سلیمانی از ظرفیت سازمانهای دولتی استفاده شده است. تمامی گروهها و نهادها در حال مشارکت هستند. اگر ظرفیت بخش دولتی کفایت نکند از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده می شود. با تمامی هتل ها در همین زمینه مکاتباتی انجام شده است. البته تمامی هزینهها به شکل دولتی تامین میشود و قرار نیست مردم هزینه پرداخت کنند. با مسافرخانه های دولتی و خصوصی صحبت شده تا بتوان هزینه ها را از لحاظ مدیریتی کاهش دهند.
نوری ادامه داد: در قرنطینه نمی توان تعدادی از افراد را کنار یکدیگر قرار داد به همین منظور تمامی هتل های خصوصی و مسافرخانه ها اعلام آمادگی کرده اند.
روند خدمات رسانی در قرنطینه به بیماران
او درباره تعداد آمبولانس ها در بخش خصوصی اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی شامل هتلینگ در خدمات می شود. پیر حسین کولیوند ، رئیس اورژانس کشور پشتیبان این طرح است و وظیفه خدمات رسانی دارد.
فعالیت 3200 پایگاه در طرح شهید سلیمانی
این مقام مسئول گفت: می توان از ظرفیت آمبولانس ها در بخش خصوصی استفاده کرد. انتقال بیماران فوریت پزشکی توسط اورژنس 115 انجام میشود. آمبولانس مستقر به خدمات رسانی میپردازند .اگرچه 3200 پایگاه در این طرح فعال هستند و در قرنطینه پزشک و پرستار فعال هستند و خدمات رسانی انجام میشود.
نوری تاکید کرد: کلیه ناوگان اورژانس در این طرح دخیل هستند. تدابیر به نحوی اندیشیده شده است که انتقال بیماران از قرنطینه به ساده ترین شکل صورت گیرد.
آمادگی 46 دستگاه بالگرد برای ارائه خدمات اورژانسی
او با بیان اینکه 46 دستگاه بالگرد آمادگی خدمات رسانی را دارند گفت: پیش بینی این است که انتقال هوایی اتفاق نمیافتد و اجازه نمی دهیم که خدمات شامل اورژانس هوایی شود. اما درصورت بروز مشکل و نیاز بالگردها به خدمات رسانی مردم می پردازند.
آموزش به سرمهمانداران اورژانس ریلی برای خدمات رسانی
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور درباره وضعیت اورژانس ریلی در کشور گفت: در پایگاه های ریلی برای مسافرانی که دچار مشکل میشوند امکاناتی تعبیه شده است و سرمهماندار قطار آموزش دیده که در صورت بروز مشکل خدمات رسانی را انجام دهند. بعد از خدمات رسانی اولیه افراد به مراکز درمان منتقل می شوند. امید است با راه اندازی اورژانس ریلی خدمات رسانی در حوادث تسریع شود.
به گفته او در حال حاضر امکان فعالیت اورژانس در قطار وجود ندارد. برای مدیریت فرصت طلایی در بین بیماران سرمهمانداران تحت آموزش قرار گرفته اند. زنجیره خدمات ریلی از قطار آغاز می شود.
او درباره خدمات رسانی های بالگرد افزود: اگر وضعیت بحرانی باشد با دریافت لوکیشن می توان بالگرد را در محل اعزام کرد. اغلب افراد در اولین ایستگاه قطار هماهنگ می شود و آمبولانس در محل حاضر می شود.
8 نفر از نیروهای خدمات پیش بیمارستانی به شهادت رسیدند
نوری اضافه کرد: در سال جدید حوادث ناشی از کرونا فعالیت بیشتری برای اورژانس پیش بیمارستانی ایجاد کرد. 8 نفر از نیروهای خدمات پیش بیمارستانی به شهادت رسیدند. کرونا باعث توقف در خدمات رسانی نشده و امسال 46 پایگاه افتتاح و هزار نفر جذب نیرو داشتیم و بعد از آن استخدام های بعدی را داریم 2200 پایگاه هوایی،دریایی، ریلی، موتوری و .. در اختیار داریم همچنین برنامه های لوجستیگ هم پیگیری میشود. در سال گذشته 4 میلیون و 500 ماموریت خدمات رسانی شده است.
//انتهای پیام: 5