
به گزارش خبرگزاری برنا از قم، علیرضا مظفری با اشاره به اهمیت ساماندهی مراکز روزبازار اظهار داشت: یکی از معضلات همیشگی در سطح شهر، روزبازارها بود که با توجه به رسالت سازمان در زمینه ساماندهی مشاغل شهری به آن پرداخته شد و در دوره ششساله اخیر توانستیم با ایجاد سامانه نظارت وضعیت بهتری را در روزبازارها ایجاد کنیم.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم ابراز کرد: بهعنوان نمونه در این راستا حدود ۴۵۰ نفر که در بازار روز سهشنبه واقع در بلوار شهید همت فعالیت داشتند، بعد از ۱۷ سال به مکان جدید منتقل شدند.
به گفته وی انتقال ۷۵۰ نفر از دستفروشان بلوار یادگار امام(ره) به پارکینگ جنب بوستان جوان بعد از ۳۰ سال، جمعآوری دستفروشان از سطح میدان بزرگ امام خمینی(ره) و انتقال به پارکینگ شرقی، جمعآوری پرنده فروشان و شناسنامهدار کردن دستفروشان به تعداد سه هزار و ۲۰۰ نفر از اقدامات این سازمان در زمینه ساماندهی روزبازارها بوده است.
مظفری خاطرنشان کرد: بهمنظور ارتقاء سیمای منظر شهری، چند نقطه از شهر ازجمله میدان علوم پردیسان، میدان امام خمینی(ره)، درب یک جمکران و تقاطع بلوار جمهوری اسلامی و انسجام برای استقرار دستفروشان پیشبینی و ساماندهی شده است.