وزیر ارتباطات تاکید کرد

تصمیم دولت برای توسعه ۲۰میلیون فیبرنوری به منازل و کسب‌وکارها

|
۱۴۰۰/۱۱/۲۴
|
۲۱:۰۵:۴۰
| کد خبر: ۱۲۹۸۲۱۴
تصمیم دولت برای توسعه ۲۰میلیون فیبرنوری به منازل و کسب‌وکارها
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: دولت سیزدهم مصمم است که ان شاالله کار ۱۰ ساله را در طول سه‌، چهار سال انجام دهد. فیبر نوری باید به ۲۰ میلیون خانه و محل کسب و کار برسد.

به گزارش برنا؛ «عیسی زارع‌پور» در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: فردا برای وزارت ارتباطات عید در عید است. از یک سو شب میلاد مولاست و در دل‌های عاشقان، شور و شادی برپاست و از سوی دیگر به فضل خداوند، اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های ملی در حوزه ارتباطات با رونمایی از طرح ملی توسعه فیبرنوری منازل و کسب و کارها و افتتاح ۵۰۰ هزار پورت فیبرنوری پرسرعت، آغاز می‌شود.

وی افزود: این پروژه که هم به لحاظ اهمیت و وسعت اجرا و هم زمان اجرا و میزان سرمایه‌گذاری، جزو پروژه‌های ملی به شمار می‌آید، طعم آن به تدریج کام ملت قدرشناس ایران را شیرین خواهد کرد.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: دولت سیزدهم مصمم است ان شاءالله کار ۱۰ ساله را در طول سه‌، چهار سال انجام دهد. فیبرنوری باید به ۲۰ میلیون خانه و محل کسب و کار برسد و شبکه پایدار، پرسرعت و ایمن را تامین کند.

زارع‌پور ادامه داد: برای این کار بزرگ، غیر از بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی همچون وزارتخانه‌های ارتباطات و نیرو و شهرداری‌ها و استانداری‌ها، همه اعضای خانواده بزرگ ارتباطات کشور نیز از شرکت مخابرات ایران گرفته تا فراهم کنندگان ارتباطات ثابت (FCP ها) و اپراتورهای تلفن همراه، پای کار آمده‌اند.

وی افزود: با اجرای تدریجی این پروژه، مردم عزیز ما سرعت‌های چند ۱۰ و بلکه صدمگابیت بر ثانیه را تجربه خواهند کرد و طعم شیرین استفاده از انواع خدمات را بر بستر این شبکه پرسرعت خواهند چشید.

انتهای پیام/

خبرنگار: علی پژوهش

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
پرونده ویژه
جوان سال
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته