با بازی لولایی، امینی خواه، ناصری، کوخایی:

«زبرجد» تمام شد

|
۱۳۹۲/۱۲/۱۲
|
۱۲:۰۹:۵۴
| کد خبر: ۱۷۰۹۴۸
«زبرجد» تمام شد
تصویربرداری تله فیلم «زبرجد» به پایان رسید.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، تصویربرداری تله فیلم «زبرجد» به تهیه کنندگی و کارگردانی سیدمجتبی اسدی پور هفته گذشته در گروه مبلمانی کاردینو واقع در جاجرود با بازی حمید لولایی، مهدی امینی خواه و ابراهیم کوهخایی به پایان رسیده است. در حال حاضر هانی سلمانی تدوین این تله فیلم را برعهده دارد و طبق برنامه ریزی ها طی دو هفته آینده آن را به پایان می رساند.
دفتر پیک موتوری در میرداماد، یک خانه در حوالی پل مدیریت و خانه ای در شریعتی از جمله لوکیشن‌های پایانی این کار بوده است.
حمید لولایی، مهدی امینی خواه، افسانه ناصری، ابراهیم کوخایی، سیما مطلبی، مارال فرجاد، رامسین کبریتی، عباس قاسمی و محمود مقامی بازیگران اصلی این پروژه هستند.
در خلاصه داستان «زبرجد» آمده: ناصر درگیر ماجرای از پیش تعیین شده سرقتی قرار می‏ گیرد. او برای اثبات بی گناهی‏ اش مجبور می‏ شود با موانعی که در راهش قرار می‏ گیرد مبارزه کند تا اینکه... .
این تله فیلم برای پخش از شبکه نمایش خانگی و تلویزیون در حال تولید است و سایر عوامل اصلی آن عبارتند از: نویسنده: حمید شهیری، دستیاران کارگردان: ناصر مولوی، سید حامد مبردی، منشی صحنه: منصوره السادات میرمعرب، مدیر برنامه ریزی: ماندانا نیمافر، مدیر تصویربرداری: محمود کاملی، مدیر صدابرداری: عبدالرضا حیدری، طراح گریم: علی عارفی نیک، طراح صحنه و لباس: سیما سلامی، مدیر تولید: حسین ابراهیم دستگردی.

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
پرونده ویژه
جوان سال
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته