انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده با هدف ارسال پیام اقتدار انجام شد/ هیچ فرمانده‌ای، نیروی خود را بدون خشاب به میدان نبرد نمی‌فرستد

|
۱۴۰۵/۰۲/۰۶
|
۰۷:۵۸:۲۷
| کد خبر: ۲۳۳۳۸۰۲
انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده با هدف ارسال پیام اقتدار انجام شد/ هیچ فرمانده‌ای، نیروی خود را بدون خشاب به میدان نبرد نمی‌فرستد
برنا - گروه سیاسی: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی فضاسازی‌ها علیه تیم مذاکره‌کننده، تأکید کرد: انتخاب رئیس مجلس برای ریاست تیم مذاکره کننده بر اساس تصمیم مجموعه حاکمیت و با هدف ارسال پیام اقتدار انجام شد و هرگونه اختلاف‌افکنی داخلی، در راستای اهداف دشمن ارزیابی می‌شود.

مجید نصیرپور در گفت‌و‌گو با برنا با اشاره به برخی حملات و فضاسازی‌ها علیه تیم مذاکره‌کننده کشور، گفت: متأسفانه در روز‌های اخیر در فضای مجازی و برخی تریبون‌ها شاهد بی‌احترامی‌ها و تلاش برای ایجاد اختلاف بوده‌ایم که این رفتار‌ها به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

وی با تأکید بر اینکه باید فراتر از بداخلاقی‌های سیاسی به موضوع نگاه کرد، افزود: دکتر قالیباف به دلایل متعدد و با پیشنهاد مجموعه حاکمیت مسئولیت ریاست تیم مذاکره کننده را پذیرفتند و این‌گونه نبود که شخصاً برای آن اعلام تمایل کرده باشند. در واقع، با توجه به شرایط موجود، حاکمیت به این جمع‌بندی رسید که یکی از سران قوا مسئولیت هدایت تیم مذاکره‌کننده را بر عهده بگیرد.

نماینده مردم سراب در مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه رئیس قوه قضائیه به‌دلیل ماهیت مأموریت‌های این قوه و شرایط کاری، امکان حضور در این عرصه را نداشتند و تمایلی نیز از سوی ایشان وجود نداشت، انتخاب میان رئیس‌جمهور و رئیس مجلس مطرح شد که در نهایت با هماهنگی صورت‌گرفته، این مسئولیت به آقای قالیباف سپرده شد.

نصیرپور با اشاره به پیشینه اجرایی و نظامی رئیس مجلس تصریح کرد: آقای قالیباف علاوه بر جایگاه ریاست قوه مقننه، سابقه فرماندهی در نیروی هوایی سپاه و حضور در سطوح مختلف فرماندهی نظامی را دارند و این ویژگی‌ها در پیشبرد مذاکرات در سطحی بالاتر و با اقتدار بیشتر مؤثر است.

وی با بیان اینکه این تصمیم به معنای نادیده گرفتن دستگاه دیپلماسی کشور نیست، گفت: وزارت امور خارجه و شخص آقای دکتر عراقچی به‌عنوان عناصر کلیدی و تعیین‌کننده در تیم مذاکره حضور داشتند و هماهنگی کامل میان دیپلماسی و میدان برقرار است.

این نماینده مجلس با انتقاد از برخی اظهارات تند و اختلاف‌افکنانه خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی رقبای رئیس مجلس و فعالان سیاسی با ادبیات نامناسب، فضای کشور را دچار تنش کرده‌اند که این رفتار‌ها در شأن نظام و مردم نیست. همین اقدامات موجب شد تا مجموعه سران قوا با صدور پیام مشترک بر ضرورت وحدت تأکید کند.

نصیرپور با بیان اینکه ریشه این اختلاف‌افکنی‌ها را باید در خارج از کشور جست‌و‌جو کرد، اظهار داشت: به نظر می‌رسد طراحی این جریان‌ها در بیرون از مرز‌ها صورت می‌گیرد و هدف آن نیز ایجاد تفرقه و تضعیف انسجام داخلی است، هرچند ممکن است برخی افراد در داخل ناخواسته در این مسیر حرکت کنند.

وی همچنین با انتقاد از برخی اظهارات درباره اختیارات اعضای تیم مذاکره‌کننده گفت: اینکه گفته شود آقای عراقچی بدون اختیار درباره مسائل هسته‌ای به پاکستان سفر کرده است، پیام بسیار نادرستی به دشمن مخابره می‌کند. هیچ فرمانده‌ای، نیروی خود را بدون خشاب به میدان نبرد نمی‌فرستد و حتی اگر این موضوع واقعیت هم داشته باشد، نیازی نیست که از طریق تریبون‌های رسمی از طرف برخی افراد، اعلام شود. چنین اظهاراتی نیازمند بررسی و ورود جدی نهاد‌های مسئول مانند شورای عالی امنیت ملی است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان تأکید کرد: انتظار می‌رود مسئولان و چهره‌های سیاسی با دقت در بیان مواضع خود، از ایجاد دوگانگی در جامعه پرهیز کنند، چراکه هزینه این‌گونه رفتار‌ها در نهایت متوجه مردم و نظام خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر