چرا سرمربی جدید تیم ملی هندبال معرفی نشد؟
به گزارش خبرنگار ورزشی برنا، رافائل کاستیلوگویجاسا سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال مردان بعد از یک سال و نیم حضور در کشورمان از تیم ملی جدا شد.
تیم ملی هندبال ایران تحت هدایت رافائل، با وجود امکانات و شرایط خوبی که فدراسیون فراهم کرد، در بازیهای کشورهای اسلامی به مدال نرسید و در رقابتهای قهرمانی آسیا هم در کمال ناباوری در رتبه یازدهم قاره کهن جا گرفت.
رزومه رافائل در دومین دوره حضورش در هندبال ایران اصلا قابل دفاع نبود و این پایان همکاری را می توان به نفع هر دو طرف دانست.
با این حال تا این لحظه جانشینی برای این مربی انتخاب نشده و تیم ملی هنوز سرمربی ندارد!
یک منبع آگاه در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: با توجه به اینکه احتمالا تیم ملی هندبال به بازی های آسیایی ناگویا اعزام نمی شود و مسابقات مهمی هم در پیش نیست، عجله ای برای انتخاب نفر اول کادرفنی نداریم. به این ترتیب شاید سرمربی جدید تیم مردان تا چند ماه دیگر معرفی شود.
انتهای پیام/