به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ترم جدید دانشگاه آغاز به کار کرده و بر این اساس شیوع کرونا باعث ترویج آموزشهای آنلاین شده است. البته استفاده از آموزشهای آنلاین بدون وجود بستر مناسب، سیستم آموزش کشور را غافلگیر کرده است.
بررسی نارساییها در برگزاری کلاسهای آنلاین
علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره کیفیت آموزشهای آنلاین در دانشگاهها و چرایی برگزاری این آموزشها گفت: هرگونه نارسایی در خدماترسانیهای آموزش دانشجویان به شبکه اینترنت کشور مربوط است.
او افزود: باید مشکلات نرمافزاری حل شود، چون تمامی دانشجویان از طریق یک نرمافزار در کلاسهای آنلاین حاضر میشوند و هرگونه نارسایی باید بررسی شود. دانشجویان درصورت هرگونه مشکل در برگزاری کلاسهای آنلاین باید مسئولان وزارت علوم را آگاه کنند تا بتوان مشکلات موجود را حل و فصل کرد.
کموکیف برگزاری کلاسهای آنلاین اطلاعرسانی شود
معاون آموزشی وزارت علوم از پیگیری هرگونه نارسایی در برگزاری کلاس آنلاین خبر داد و گفت: باید مشکلات و موانع موجود در برگزاری کلاسهای آنلاین حل شود در صورت وجود بیرغبتی در برگزاری کلاسهای آنلاین از سوی استاد و دانشجو باید کلاس مذکور را به دانشگاه مربوطه و وزارت علوم اطلاعرسانی شود تا بتوان مشکلات موجود را برطرف کرد.
راهی به غیر از برگزاری کلاسهای آنلاین وجود ندارد
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه آموزشهای مجازی در کشور ما از انحلال ترم گذشته جلوگیری کرد، تاکید کرد: برای مثال ترم گذشته باید منحل یا آموزشها به شکل مجازی و الکترونیک ارائه میشد، راه سوم در این زمینه وجود ندارد. اقداماتی که انجام شده از انحلال ترم جلوگیری کرد، چون انحلال ترم به معنا لطمات فراوان به دانشجویان و آموزش کشور است. بنابراین باید از لطمه خوردن به ترمهای آموزشی جلوگیری کرد.
خاکی صدیق ادامه داد: در شرایط کرونایی راهی به جز آموزشهای الکترونیکی و غیرحضوری وجود ندارد.
واحدهای عملی دانشگاه ها برگزار میشود
او درباره نحوه برگزاری واحدهای عملی در دانشگاه در ترم جدید افزود: بسیاری از دانشگاهها برای ارائه واحدهای عملی را به شکل حضوری برنامهریزی کردهاند اما باید با تعداد محدود دانشجویان ارائه شود. برخی از واحدهای عملی به شکل الکترونیکی در برخی از دانشگاهها نیز برگزار میشود.
انتهای پیام: 3