مدیر موسسه مردم نهاد طراحان پویانمایی هرمزگان:

در حال تدارک یک تیم برای مسابقات بازی‌های رایانه‌ای در خارج از کشور / بازی‌های رایانه‌ای را جدی نگرفته‌ایم

|
۱۳۹۹/۰۴/۲۹
|
۰۵:۰۱:۰۰
| کد خبر: ۱۰۳۰۷۶۴
در حال تدارک یک تیم برای مسابقات بازی‌های رایانه‌ای در خارج از کشور / بازی‌های رایانه‌ای را جدی نگرفته‌ایم
سجاد عامری سیاهوئی با اشاره به جایگاه مهم بازی‌های رایانه‌ای در زندگی امروز کودکان، نوجوانان و جوانان کشور از برنامه‌های موسسه مردم نهاد طراحان پویانمایی هرمزگان در این زمینه گفت و از برگزاری مسابقات مختلف خبر داد.

سجاد عامری سیاهوئی مدیر سمن طراحان پویانمایی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: طراحان پویانمایی هرمزگان از سال 94 اعتبارنامه گرفت و از آن زمان تمرکز ما معطوف به مسائلی در زمینه اوقات فراغت، فضای مجازی و بازی رایانه‌ای بود.

عامری خاطرنشان کرد: در بحث اوقات فراغت موضوع برگزاری بازی‌های رایانه‌ای مطرح است. اکثر مخاطبان ما نوجوانان هستند که از این موضوع استقبال کرده و ما سعی داشتیم نگاهی حرفه‌ای به بازی‌های کامپیوتری داشته باشیم؛ به همین جهت مسابقاتی راه‌اندازی کردیم که مخاطبان نوجوان و جوان بسیاری از آن استقبال کردند.

او افزود: در حوزه بازی‌های رایانه‌ای سایتی نیز راه‌اندازی کردیم که همه بتوانند از ان استفاده کنند و به صورت آنلاین بازی‌هایی در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد که مناسب فرهنگ و سبک زندگی ما هستند. در مسابقات رایانه‌ای تیم‌هایی تدارک دیدیم که این تیم‌ها را به استان‌های مختلف کشور از جمله اصفهان، شیراز، تهران و... فرستادیم. شیوع ویروس کرونا کمی از برنامه‌های ما را دچار تغییر کرد ولی در آینده برگزاری مسابقات بیشتر را مدنظر داریم.

مدیر سمن طراحان پویانمایی هرمزگان در ادامه اظهار داشت: چشم‌انداز ما این است که با راه‌اندازی سایت و با توجه به اینکه هرمزگان استانی جنوبی است تیمی تدارک ببینیم که در رقابت‌های خارج از کشور حاضر شود و با همسایه‌های جنوبی‌ کشورمان رقابت کند. به نظر من در کشور ما موضوع بازی‌های رایانه‌ای جدی گرفته نشده و می‌توان با برنامه‌ریزی و تدارک برنامه‌های مختلف به این موضوع مهم نگاهی جدی داشت.

عامری با اشاره به دیگر فعالیت‌های مجموعه طراحان پویانمایی هرمزگان تأکید کرد: ما در حوزه اجتماعی نیز فعالیت‌های بسیاری داشتیم که از جمله آن‌ها می‌توان به جمع‌آوری کمک‌های غیرنقدی برای کمک به سیل‌زده‌های سیستان و بلوچستان و دیگر شهرها اشاره کرد.

او درباره ضعف کشور ما در حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: ما برای پیشرفت در این زمینه نیاز به یک موتور بازی‌سازی قدرتمند داریم. متأسفانه کشور ما در این حوزه ضعیف است و این باعث می‌شود کودکان، نوجوانان و جوانان به بازی‌های رایانه‌ای خارجی روی آورند. طبیعی است که مخاطبان بازی‌ها به کیفیت اهمیت دهند و از آنجا که کشورهای خارجی در بحث کیفیت حرف اول را می‌زنند مخاطبان بیشتری در این حوزه دارند و ما تابحال نتوانسته‌ایم بازی قابل قبولی بسازیم که در کیفیت با کشورهای دیگر رقابت کند.

او افزود: این اتفاق باعث می‌شود که مخاطبان بازی‌ها رایانه‌ای ما بازی‌هایی در دسترسشان باشد که با فرهنگ ما تناسبی ندارد و می‌بینیم که این بازی‌ها اتفاقاً تأثیر چشم‌گیری بر رفتارها و ظاهر نوجوانان، جوانان و حتی کودکان ما گذاشته است. در این بازی‌ها شخصیت‌ها به شکلی لباس می‌پوشند که مناسب فرهنگ کشورهای خودشان است و اینکه ما تحت تأثیر آن‌ها باشیم یک تهاجم فرهنگی از سوی دیگر کشورها به حساب می‌آید اما متأسفانه عدم توانایی ما در بازی‌سازی باعث شده تا این اتفاق رخ دهد. امروز به نظر من اگر برای ساخت بازی‌های خوب در موتورهای بازی‌سازی قدرتمند هزینه شود قطعاً نتیجه فرهنگی خوبی در کشور شاهد خواهیم بود و در غیر این صورت با حمایت از بازی‌های بی‌خطر و مناسب غربی می‌توان جوانان را به این بازی‌ها ترغیب کرد. 

نظر شما