۴-۱ سهمیه‌ای ثابت برای قفس توری تیم ملی؟ / منتظر شگفتانه دیگری نباشید

|
۱۴۰۵/۰۲/۰۴
|
۱۰:۰۰:۰۲
| کد خبر: ۲۳۳۲۱۰۵
۴-۱ سهمیه‌ای ثابت برای قفس توری تیم ملی؟ / منتظر شگفتانه دیگری نباشید
برنا – گروه ورزشی: به نظر می‌رسد تکلیف نهایی قفس توری تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شده است.

به گزارش برنا، تیم ملی در حالی مینی کمپ خود متشکل از بازیکنان شاغل در لیگ برتر را آغاز کرده است که این اردو در غیاب لژیونر‌ها و بازیکنان شاغل در خارج از کشور برگزار می‌شود تا به نوعی بتوان این اردو را اردوی منتخبی از لیگ برتر تلقی کرد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد که در تمامی خطوط به جز درون دروازه تکلیف نفرات اعزامی به جام جهانی مشخص شده است و بعید به نظر می‌رسد تغییری در این پست برای تیم ملی در سفر نهایی به آمریکا صورت بگیرد.

علیرضا بیرانوند، سید حسین حسینی، سید پیام نیازمند و محمد خلیفه، چهار دروازه بان منتخب امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران هستند که نام شان در لیست جدید تیم ملی در اردوی جدید به چشم می‌خورد؛ این در حالی است که پیش بینی می‌شود از این چهار دروازه بان یک گلر نامش از لیست اعزامی به جام جهانی خط بخورد.

در دوره قبلی حضور تیم ملی ایران در جام جهانی، کارلوس کی روش سرمربی وقت تیم ایران با چهار دروازه بان راهی قطر شد. در آن زمان علیرضا بیرانوند، سیدحسین حسینی، امیر عابدزاده و پیام نیازمدن چهار سنگربانی بودند که با صلاحدید سرمربی پرتغالی ایران مسافر جام جهانی شدند ولی به نظر نمی‌رسد قلعه نویی از این حیث رویه کی روش را دنبال کند و پیش بینی می‌شود در نهایت با تصمیم سرمربی تیم ملی ایران، کاروان کشورمان با ۳ دروازه بان راهی ینگه دنیا شود.

در این میان با توجه به شرایط کلی و بحث تجربه‌ای دور از ذهن نیست که نام محمد خلیفه از این لیست چهار نفره خط بخورد و تیم ملی با بیرانوند، نیازمند و حسینی خط دروازه اش را برای جام جهانی ببندد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر