جواد امام: لیستی برای انتخابات شورا در تهران ارائه نمیکنیم
جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات، در گفتوگو با برنا درباره تصمیم نهایی این جبهه برای انتخابات شورای شهر اظهار کرد: جبهه اصلاحات دارای راهبرد انتخاباتی مصوب برای انتخابات شورای شهر است که در آن بر مشارکت در انتخابات تأکید شده، اما این مشارکت مشروط به آن است که انتخابات، معنادار و رقابتی باشد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که تاکنون شاهد بودهایم و بهویژه در وضعیت اخیر، انگیزه و ترغیب لازم برای نیروهای فعال، متخصص و شناختهشدهای که قصد خدمت به مردم، اداره شهر و رفع مشکلات موجود را دارند، فراهم نشده است؛ بهگونهای که این افراد بتوانند در ادامه، مردم را نیز برای مشارکت در انتخابات ترغیب کنند.
امام با اشاره به روند بررسی صلاحیتها افزود: مصوبات شورای عالی امنیت ملی در ارتباط با بررسی صلاحیتها که مورد تأکید و تأیید رهبری شهید نیز بوده، وجود دارد. با این حال، بر اساس گزارشی که معاون سیاسی وزیر کشور در جلسه خانه احزاب ارائه کرده، به نظر میرسد این مصوبات از سوی نهادهای نظارتی که نمایندگان مجلس هستند، بهطور کامل مورد توجه قرار نگرفته است.
سخنگوی جبهه اصلاحات تصریح کرد: در آخرین بررسی که این موضوع در مجمع عمومی جبهه اصلاحات مطرح شد، با توجه به اینکه اساساً این احساس وجود داشت که با شرایط پیشرو امکان برگزاری انتخابات در ۱۱ اردیبهشت فراهم نباشد، جمعبندی بر این شد که جبهه اصلاحات در حال حاضر لیستی ارائه نکند و کاندیدایی در تهران نداشته باشد؛ این تصمیم، آخرین وضعیتی است که مورد نظر اکثریت اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات قرار گرفته است.
وی در پایان گفت: امید میرود در آینده شرایط مناسبی فراهم شود تا امکان بازنگری در این روند ایجاد شود و رفتارها، نگاهها و رویکردها اصلاح شود و زمینه مشارکت حداکثری مردم فراهم آید؛ بهطوری که همه گروهها، آحاد جامعه و جریانهای سیاسی بتوانند احساس کنند انتخابات معنا پیدا کرده و نمایندگانی در صحنه رقابت خواهند داشت. به نظر میرسد این نخستین گامی است که در دوره جدید باید محقق شود تا پس از آن، درباره نحوه مشارکت در انتخابات و ارائه لیست تصمیمگیری شود.
انتهای پیام/