تحقق وعده استاندار طی یک ماه؛ پل"جوکنک" ابوالفارس رامهرمز بهره برداری شد / رفع انسداد مسیر تردد بیش از ۳۰ روستا با ۱۰ هزار نفر جمعیت

|
۱۴۰۵/۰۳/۰۹
|
۱۲:۵۶:۴۲
| کد خبر: ۲۳۴۷۵۴۵
تحقق وعده استاندار طی یک ماه؛ پل"جوکنک" ابوالفارس رامهرمز بهره برداری شد / رفع انسداد مسیر تردد بیش از ۳۰ روستا با ۱۰ هزار نفر جمعیت
برنا - گروه استان‌ها: مراسم بهره‌برداری از پروژه تعمیر و بهسازی پل"جوکنک" مستقر بر رودخانه اعلاء در روستای جوکنک بخش ابوالفارس شهرستان رامهرمز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، مراسم افتتاح و بهره‌برداری از پروژه تعمیر و بهسازی پل"جوکنک" مستقر بر رودخانه اعلاء در روستای جوکنک بخش ابوالفارس شهرستان رامهرمز، جمعه هشتم خرداد ماه با حضور سید محمدرضا موالی‌زاده(استاندار خوزستان)، نماینده مردم رامشیر و رامهرمز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان برگزار شد.

این پل در تاریخ هشتم اردیبهشت‌ماه سال جاری بر اثر برخورد یک دستگاه تریلی با ستون‌های پل دچار آسیب و سقوط شد.(اینجا)

بر این اساس، پس از وقوع حادثه، مسیر تردد بیش از ۳۰ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر مختل شد که مرمت و بهسازی آن با تاکید استاندار خوزستان و قید فوریت در دستور کار قرار داده شد.(اینجا)

با پیگیری‌های انجام شده اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خوزستان در ساعت های اولیه با تجمیع امکانات"کنارگذر موقت" را احداث و پس از آن نسبت به جا به جایی پل آسیب‌دیده و مرمت آن اقدام کرد.(اینجا)

لازم به توضیح است که این پروژه به طول ۳۹ متر با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال بازسازی شده و ظرفیت باربری برای انواع وسایل نقلیه تا نیمه‌سنگین را دارا است.

پل

پل

پل

پل

پل

پل

پل

پل

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر