کارشناس سازمان جهانی بهداشت:

افراد در مناطق سیل‌زده قبل از مصرف آب آشامیدنی آن را بجوشانند/ پروتکل های بهداشتی در مناطق جنوبی رعایت شود/ غذای پخته سبب ایجاد بیماری گوارشی نمی شود

|
۱۳۹۹/۰۹/۱۸
|
۰۵:۴۴:۵۰
| کد خبر: ۱۰۹۹۸۵۲
افراد در مناطق سیل‌زده قبل از مصرف آب آشامیدنی آن را بجوشانند/ پروتکل های بهداشتی در مناطق جنوبی رعایت شود/  غذای پخته سبب ایجاد بیماری گوارشی نمی شود
مینو محرز با اشاره به احتمال ایجاد بیماری‌های گوارشی در مناطق سیل‌زده گفت: در این مناطق افراد حتی‌الامکان باید در مصرف آب‌های آشامیدنی توجه کنند. آنها قبل از مصرف آب را جوشانده و در یخچال سرد کرده و مصرف کنند.

به گزارش برنا؛ شاهد بروز سیلاب در شهرهای جنوبی کشور هستیم. سیلاب‌ها در حالی بروز کرده که با پاندمی کرونا در کشور مواجهیم اما تنها نگرانی ما کرونا در مناطق سیلابی نیست. روز گذشته سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان گفته است که « با فرونشست آب در استان‌های جنوبی کشور نگران آب فاضلاب و ورود باکتری به منازل هستیم که باید به شدت مراقب بیماری‌های روده‌ای در جنوب کشور بود. » در این شرایط کم و کیف مهار بیماری‌های گوارشی در کشور نیازمند اطلاع‌رسانی است.

مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو ستاد مقابله با کرونا درباره روند مهار بیماری‌های گوارشی در مناطق سیل‌زده به خبرنگار برنا گفت: افراد در مناطق سیل‌زده باید پروتکل‌های بهداشتی( زدن ماسک، شست‌وشو مناسب دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی) را برای مصونیت در برابر کرونا رعایت کنند تا از شر این بیماری در امان باشند.

او  با اشاره به برخی بیماری‌های گوارشی در مناطق سیل‌زده افزود: در این مناطق افراد حتی‌الامکان باید در مصرف آب‌های آشامیدنی توجه کنند. آنها قبل از مصرف آب را جوشانده و در یخچال سرد کرده و به این شکل مصرف کنند.

محرز ادامه داد: اغلب در این مناطق  افراد میوه‌های پوست کنده  استفاده و قبل از مصرف آن را شست‌وشو داده و  ضدعفونی کنند. مصرف میوه پوست کنده روند ابتلا به بیماری گوارشی را در این مناطق کاهش می‌دهد.

به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی مصرف غذاها و سبزیجات پخته نمی‌توانند در ابتلا به بیماری‌های گوارشی تاثیرگذار باشند.

کارشناس سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه چاه‌های آب و چاه‌های فاضلاب در کشور ما نزدیک یکدیگر هستند و هر سیل باعث سرریز شدن فاضلاب و ترکیب با آب  لوله کشی می‌شود، بیان کرد: بهترین کار در این شرایط جوشاندن آب لوله کشی و  مصرف  آن است. درضمن اگر افراد از سلامت آب‌های آشامیدنی داخل بطری (آب های معدنی) اطمینان دارند نیازی به این اقدامات نیست.

//انتهای پیام: 4

نظر شما