به گزارش برنا؛ مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناوران برگزیده با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم ،تحقیقات و فناوری صبح امروز ۲۲آذر برگزار شد.
منصور غلامی، وزیر علوم در جریان این نشست گفت: پژوهش و نشست های این چنین از اهمیت برخوردار است. این دستاوردها بدون تبلیغات و سر و صدا انجام می شود و هموطنان بدانند در مراکز آموزشی کشور معلمان و اساتید برای تعالی کشور تلاش می کنند. تربیت نسل های آینده بعداز انقلاب باعث افتخار است.
او افزود: قبل از انقلاب تحصیل کرده ها وابستگی داشتند در صورتی که تحصیل کرده ها امروز وابسته نیستند.
غلامی ادامه داد: کاشت بذر پژوهش در مدارس توسط معلمان در تک تک کلاس ها کاشته می شود تا نهال بارور آن به بار دانش بنشیند.
وزیر علوم تاکید کرد: دستاوردهای ایران در جوامع بین المللی جایگاه ویژه دارد. طی ۱۵ سال گذشته ۱۹۵مرکز رشد و فن آوری در کشورفعال شده است. ایده ها پرورده و بارور می شود.
غلامی گفت: تربیت نسل متفکر و امیدوار باید اولویت داشته باشد. از تک تک معلمان آموزش و پرورش برای تربیت آینده سازان و آماده سازی آنها در حوزه علم و فن آوری تشکر می کنم.
در این نشست از خانواده دکتر فخری زاده، شهید هسته ای تجلیل شد.
وزیر علوم گفت: مراکز رشد برای فعالیت دانش آموزان فعال است و مهم فعالیت دانش آموزان است. هم اکنون آماری از میزان پژوهش دانش آموزی ندارم.
غلامی با بیان اینکه حذف کنکور مطرح است، افزود: در برخی از رشته ها شاخص انتخاب مطرح است. امید است شاخص مناسب یافت شود. باید انتخاب علمی باشد در صورت حذف کنکور باید چند سال ارزیابی علمی شود و در یک سطح دانش آموزان را ارزیابی کرد. امید است بتوان این امر را در سال ۱۴۰۰ و قبل از کنکور ۱۴۰۱ وضعیت اعلام کرد.
او با بیان اینکه ایران جایگاه ۱۵ را دارد، گفت: سرعت رشد علمی کشور مناسب بوده است. برای مثال وقتی سرعت رشد علمی در کشور اول می شود یعنی محققان فعال هستند. برخی از علوم کاربردی بوده و مورد استفاده جهانیان قرار گرفته است. ۲هزار پارک و ۶هزار موسسه فن آوری در منشور فعال است.
//انتهای پیام: 5