پاسخ به یک سوال: آیا استقلال خوزستان از ۱۸ پنجره نقل و انتقالاتی محروم است؟

|
۱۴۰۵/۰۲/۰۴
|
۱۳:۵۰:۰۲
| کد خبر: ۲۳۳۳۲۷۰
پاسخ به یک سوال: آیا استقلال خوزستان از ۱۸ پنجره نقل و انتقالاتی محروم است؟
برنا - گروه ورزشی: وضعیت نقل و انتقالاتی تیم استقلال خوزستان عجیب است و این تیم با محرومیت عجیبی مواجه شده است.

به گزارش برنا، در حال حاضر در سامانه خبری ممنوعیت نقل و انتقالاتی فیفا نام دو تیم ایرانی چون استقلال تهران و خوزستان دیده می‌شود. تهرانی‌ها ۲ پنجره محروم هستند که یکی از آن‌ها را پشت سر گذاشتند اما خوزستانی‌های وضعیت عجیبی دارد.

در سامانه خبری ممنوعیت نقل و انتقالاتی فیفا نام باشگاه استقلال خوزستان ۶ بار تکرار شده که این مساله یعنی ۶ شکایت مختلف. هر کدام از این شکایت‌ها هم یکبار باعث محرومیت این تیم شده است.

قدیمی‌ترین این شکایت‌ها مربوط به آگوست ۲۰۲۵ (شهریور ۱۴۰۴) است و جدیدترین شکایت‌ها مربوط به ۸ آپریل، یعنی یک هفته پیش. هر کدام از این موارد هم با محرومیت از ۳ پنجره نقل و انتقالاتی است.

پاسخ به یک سوال: آیا استقلال خوزستان ۱۸ پنجره نقل و انتقالاتی محروم است؟

البته این محرومیت‌ها با هم جمع نمی‌شود و اینگونه نیست که به طور مثال محرومیت از ۱۸ پنجره نقل و انتقالاتی در انتظار این تیم باشد، بلکه آخرین حکم محاسبه می‌شود؛ این مساله یعنی با توجه به آخرین حکم، از همین حالا استقلال خوزستان در ۳ پنجره محروم است؛ پنجره نقل و انتقالات تابستانی پیش رو، فصل بعد و پنجره نقل و انتقالات زمستانی پیش رو.

چند حساب در فضای مجازی اعلام کردند این تیم باید ۱۸ پنجره محروم باشد که این مساله صحیح نیست.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر