به گزارش گروه روی خط رسانههای برنا، دانشمندان برای شناسایی ارتباط بین سایکوپاتی و بهزیستی در قرنطینه، نظر سنجی انجام دادند. پاسخ دهندگان پرسشنامهای را برای سنجش ویژگیهای شخصیتی و روانی و درک آنها از خطر ابتلا به کرونا پر کردند و سپس سطح رفاه آنها در دوره قرنطینه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در مجموع ۶۱۹ نفر در این تحقیقات شرکت کردند که میانگین سنی آنها ۳۱/۳ سال بود.
با توجه به نتایج این مطالعه، مشخص شد که بیشترین مقاومت در برابر همه گیری در بین کسانی بوده است که بی پروایی، گستاخی و تمایل به رذالت از جمله خصوصیات بارز آنها محسوب میشده است. این افراد در طول انزوا و قرنطینه سطح استرس کمتری را تجربه کردند. در عین حال، پاسخ دهندگان دارای وضعیت روانی ناپایدار و افراد دمدمی مزاج در شرایط قرنطینه احساس کسالت و بدحالی میکردند.
ماریا بوگدانووا، دانشیار گروه روانشناسی عمومی و اجتماعی دانشگاه دولتی استان تیومن روسیه در این رابطه توضیح داد که ویژگیهای منفی شخصیت میتوانند در شرایط بحرانی و کمبود منابع مفید باشد.
او توضیح داد: گستاخی، تمایل به ریسک و دوری از همدلی با دیگران کمک میکند تا این منابع را برای خود نگه داشته و با دیگران به اشتراک نگذاریم.