240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده است/ در سه رشته می توانیم سهمیه المپیک بگیریم

|
۱۴۰۲/۰۸/۲۷
|
۱۷:۳۹:۳۲
| کد خبر: ۲۰۲۰۹۹۴
240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده است/ در سه رشته می توانیم سهمیه المپیک بگیریم
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین گفت: با افتتاح 20 خانه ورزش روستایی با حضور معاون وزیر ورزش تعداد این خانه ها به 240 واحد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ورزشی برنا از قزوین؛ مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان اعزامی به بازی های آسیایی و پاراسیایی ۲۰۲۲ هانگژو با حضور سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، اعلایی استاندار قزوین، عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان، ورزشکاران، مربیان، داوران و مدال آوران اعزامی به مسابقات آسیایی و پارآسیایی در سالن شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد.

عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین در این مراسم اظهارداشت: از حماسه سازی ورزشکاران و مربیان و داوران در مسابقات اسیایی و پاراسیایی و خانواده ها ورزشکاران که به این موفقیتها کمک کردند تشکر و قدردانی می کنیم.

وی افزود: از مجموع ۱۳ مدال طلای کسب شده توسط تیم های ملی، یک مدال متعلق به قزوین بود که توسط رضا علیپور کسب شد و برای استان افتخار آفرین شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین یادآورشد: امروز از هفده تن از مدال آوران و افتخار آفرینان مسابقات اسیایی و پاراسیایی تقدیر می شود و امیدواریم در دوره های بعدی با مدالهای بیشتری مردم را خوشحال کنیم.

سرانه ورزشی استان 60 سانتیمتر

علایی مقدم تصریح کرد: سرانه ورزش استان بدون بخش خصوصی و دولتی بیست سانتیمتر و با حتساب آنها ۶۰ سانتیمتر است که در حال حاضر ۱۸ رشته آقایان و ۱۴ رشته آمایشی در بخش بانوان داریم و در اکثر رشته ها ورزشکاران حرف زیادی برای گفتن دارند.

240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده است/ سرانه ورزش استان قزوین 60 سانتیمتر

این مدیر ورزشی یادآورشد: سه شانس ورود به المپیک در وزنه بر آری توسط سید مصطفی جوادی، رشته تکواندو توسط مهران برخورداری و در سنگ نوردی توسط رضا علیپور داریم که امیدواریم در این عرصه نیز مدالهایی را کسب کنیم و به افتخارات استان افزوده شود.

علایی مقدم اظهارداشت: در بخش پارالمپیک و معلولان در گذشته مدال نداشتیم که در این دوره اولین مدال طلا توسط مرتضی رمضانی کسب شد و امروز ورزش استان درجای جای استان از آوج و تاکستان و بوئین زهرا و قزوین و البرز با حضور استعدادهای ورزشی شکوفا شده و چهره های شاخصی داریم که می توانند به افتخارات استان کمک کنند.

وی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی از یک مسابقه ورزشی بیش از ۱۵ هزار نفر بازدید می کنند و نگاه مدیران استان به ورزش در حد مطلوبی است و حمایت لازم صورت می گیرد و اتفاقات خوبی رخ داده است.

240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده است/ سرانه ورزش استان قزوین 60 سانتیمتر

تجهیز 240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین

علایی مقدم در ادامه از توسعه ورزش در روستاها هم خبر داد و گفت: تاکنون 220 خانه ورزش روستایی در مناطق مختلف استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده و امروز نیز با حضور معاون فرهنگی و توسعه ورزش های همگانی وزارت ورزش هم 20 خانه ورزش روستایی تجهیز و راه اندازی شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین اظهارداشت: در حال حاضر 240 خانه ورزش روستایی در استان تجهیز و راه اندازی شده و تا پایان سال تعداد دیگری از خانه های ورزش روستایی نیز تجهیز خواهند شد.

240 خانه ورزش روستایی در استان قزوین تجهیز و راه اندازی شده است/ سرانه ورزش استان قزوین 60 سانتیمتر

ورزشکاران استان قزوین در مسابقات آسیایی و پاراسیایی یک مدال طلا، دو نقره و چهار مدال برنز کسب کردند.

در این مراسم از از الگوهای برتر عفاف و حجاب و 17 تن از ورزشکاران، مربیان و داوران اعزامی به مسابقات آسیایی و پاراسیایی تجلیل شد.

انتهای پیام

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر