پنام‌تاش: باید با شرایط فعلی تیم ملی واترپلو را آماده ناگویا کنیم/ از روز اول ، تمرین پنالتی داشتیم

|
۱۴۰۵/۰۲/۲۵
|
۰۵:۰۰:۰۲
| کد خبر: ۲۳۴۰۳۰۵
پنام‌تاش: باید با شرایط فعلی تیم ملی واترپلو را آماده ناگویا کنیم/ از روز اول ، تمرین پنالتی داشتیم
برنا - گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی واترپلو اعلام کرد که شاگردانش از روز اول اردو تمرین پنالتی داشتند تا اگر در رقابت‌های پیش رو کار به ضربات پنالتی کشید، طلسم شکست در این بخش را بشکنند.  

مهدی پنام‌تاش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا، درباره تمرینات تیم ملی واترپلو اظهار داشت: از پنجم اردیبهشت ماه تمرینات را با بچه‌هایی که در لیگ بودند شروع کردیم. پنج بازیکن هم در تیم ملی ساحلی بودند که از شنبه هفته آینده وارد اردو می‌شوند تا تیم کامل شود.

وی افزود: کار سخت است چون مدتها تمرینات تعطیل بوده و بچه‌ها خیلی وقت است در شرایط بازی و تمرین نیستند. یک رقابت دیویژن دو را هم از دست دادیم که خیلی به ضرر ما شد. به هر حال باید با شرایط فعلی و در مدت زمان باقی مانده تیم را آماده بازی‌های آسیایی ناگویا کنیم.

سرمربی تیم ملی واترپلو درباره بازی‌های تدارکاتی احتمالی گفت: با ترکیه رایزنی شده تا یک یا دو بازی تدارکاتی داشته باشیم. دو بازی تدارکاتی دیگر هم پیشبینی شده که فعلا تکلیفش مشخص نیست.

وی ادامه داد: امیر هوشنگ همراهی و علیرضا شادپی به عنوان مربی به من کمک می‌کنند و طبق برنامه کم کم تیم را از نظر روحی، جسمی و فنی آماده می کنیم. فعلا نمی‌توان با قاطعیت درخصوص آینده صحبت کرد اما انشاالله اتفاقات خوبی برایمان رخ بدهد.

پنام‌تاش درباره اینکه داستان طلسم پنالتی‌های تیم ملی واترپلو آیا در ناگویا شکسته می‌شود یا خیر تصریح کرد: از همان روز اول در تمرینات تیم ملی یک بخشی را به زدن پنالتی اختصاص دادیم تا تمام بازیکنان را محک بزنیم. گلرهای تیم را هم به چالش کشیدیم تا ببینیم در پنالتی‌ها چقدر مهارت دارند. امیدوارم دیگر اسیر پنالتی‌ها نشویم و اینبار بتوانیم در این زمینه موفق باشیم.

انتهای پیام/ 

 

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر