معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان خبر داد:

تجاوز دشمن آمریکایی به مقر نیروی دریایی سپاه در زیباکنار/ خسارت به بخشی از تجهیزات، بدون گزارش تلفات انسانی

|
۱۴۰۵/۰۵/۰۲
|
۰۹:۵۰:۲۱
| کد خبر: ۲۳۶۹۴۵۳
خبر فوری
برنا -گروه استانها : معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان از حمله موشکی دشمن آمریکایی به مقر حضرت سیدالشهدا (ع) نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه زیباکنار خبر داد و گفت: در این حمله بخشی از تجهیزات این مقر دچار خسارت شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از  گیلان ؛ علی باقری با اعلام این خبر اظهار کرد: صبح امروز مقر نیروی دریایی سپاه در زیباکنار، هدف پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت که بر اثر آن بخشی از تجهیزات مستقر در این مجموعه آسیب دید.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های اولیه، تاکنون هیچ‌گونه گزارشی از تلفات انسانی دریافت نشده است و ابعاد مختلف این حادثه توسط مراجع ذی‌ربط در حال بررسی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان تأکید کرد: اخبار تکمیلی پس از دریافت اطلاعات دقیق‌تر از سوی مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر