سخنگوی گل‌گهر: شأن تارتار بیشتر از آن است که منتظر مربی تیم دیگری بماند/  با تورنمنت مشکل داریم اما تابع قانون هستیم

|
۱۴۰۵/۰۳/۳۰
|
۲۰:۵۲:۰۲
| کد خبر: ۲۳۵۶۵۱۶
سخنگوی گل‌گهر: شأن تارتار بیشتر از آن است که منتظر مربی تیم دیگری بماند/  با تورنمنت مشکل داریم اما تابع قانون هستیم
برنا - گروه ورزشی: سخنگوی باشگاه گل‌گهر گفت: شأن تارتار و باشگاه گلگهر بیش از آن است که منتظر مشخص شدن سرمربی پرسپولیس بمانند.

ابوذر خواجویی، سخنگوی باشگاه گل‌گهر در مورد برنامه‌های این تیم برای فصل آینده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا، توضیحاتی ارائه داد.

 وی در مورد عدم فعالیت در بازار نقل و انتقالات گفت: مسیر مشخصی برای بازار نقل و انتقالات نداریم، چرا که این بازار فعلاً هنوز فعالیت جدی خود را آغاز نکرده است. اخباری که در مورد بازیکنان ما شنیده می‌شود گمانه‌زنی رسانه‌هاست. از این رو طی هفته جاری و پس از اینکه تارتار برنامه خود را ارائه داد، فعالیت نقل و انتقالاتی خود را آغاز می‌کنیم. بلاتکلیفی تیم‌ها در خصوص لیگ فصل بعد و نامشخص بودن سهمیه آسیا نیز در این تاخیر برای فعالیت در نقل و انتقالات تاثیرگذار است.

وی در مورد عدم شروع تمرینات با توجه به اینکه احتمالاً تورنمنتی چند جانبه در پیش داشته باشند، تاکید کرد: با تورنمنتی که برای انتخاب سهمیه در نظر گرفتن مشکل داریم. به همین دلیل اقدامی برای شروع تمرینات نکردیم اما اگر بخواهند جام حذفی را برگزار کنند، شرکت می‌کنیم. اگر فدراسیون یا سازمان لیگ رسماً اعلام کنند که می‌خواهند جام حذفی را برگزار کنند، ما هم تمرینات را شروع می‌کنیم؛ در غیر این صورت نیازی برای شروع تمرینات نداریم. ما فقط اعلام آماده کردیم و مبنا را بر این گذاشتیم که حاضریم در جام حذفی شرکت کنیم. در نهایت تابع قانون هستیم و هر تصمیمی بگیرند به آن احترام می‌گذاریم.

خواجویی در مورد انتقال مهدی تیکدری به پرسپولیس گفت: مهدی تیکدری با ما قرارداد ندارد، اما هنوز صحبتی برای پیوستن به پرسپولیس نکرده است. او یکی از بهترین بازیکنان ما در فصل گذشته بوده است و از ادامه همکاری با مهدی استقبال می‌کنیم. سیاست گل‌گهر همواره برای استفاده از بازیکنان جوان مشخص است. با این حال باشگاه ما همیشه نشان داده که جلوی پیشرفت هیچ بازیکنی را نمی‌گیرد و اگر بازیکنی قصد جدایی داشته باشد متنع آن نمی‌شویم. از این رو اگر بازیکنی با ما قرارداد داشته و قصد جدایی داشته باشد، قطعاً مسیری دوستانه را طی می‌کنیم و به او کمک خواهیم کرد.

سخنگوی باشگاه گل‌گهر در خصوص اعلام دیر هنگام تمدید قرارداد با مهدی تارتار و این شائبه که آیا آنها منتظر بازگشت توسمار به تهران بودند، گفت: ما یک هفته قبل از اعلام رسمی با این مربی به توافق رسیده بودیم، اما خبر را دیر اعلام کردیم. اعلام دیر هنگام ما هیچ ربطی به بازگشت اوسمار به پرسپولیس نداشت. هم تارتار پیشنهاداتی داشت و هم ما گزینه‌هایی برای مذاکره داشتیم، اما در نهایت هر دو طرف ترجیح دادیم به این همکاری ادامه دهیم. این مربی همکاری خوبی با ما داشت و عملکردش مورد تایید هیئت مدیره بود. از سوی دیگر هر دو طرف از هم شناخت داشتند. به همین دلیل با توجه به جمیع جهات تصمیم گرفتیم این همکاری را ادامه دهیم. تارتار به هیچ وجه منتظر مشخص شدن سرمربی پرسپولیس نبود و باشگاه گل‌گهر هم هرگز شأن خود را تا این حد پایین نمی‌آورد. تارتار مربی با اخلاقیست و هیچ وقت چنین توقعی ندارد. او به عنوان یکی از مربیان خوب ایران شأنی بالاتر از آن دارد که منتظر آمدن و نیامدن مربی تیم دیگری باشد.

وی ادامه داد: قرارداد مهدی تارتار با ما تمام شده بود و ما هم حق داشتیم با دیگر مربیان مذاکره کنیم. در نهایت، اما مدیران باشگاه تصمیم به ادامه همکاری گرفتند. البته گزینه‌هایی که در رسانه‌ها مطرح شد به هیچ وجه مورد تایید من نیست.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پیشنهاد سردبیر